Energetska obnova

Energetska obnova predstavlja najveći potencijal za energetske uštede na postojećim zgradama, a istovremeno je prilika za njihovo temeljito osuvremenjivanje. Projekti energetske obnove vraćaju uložene investicije kroz uštede, s dodatnom prednošću povećanja kvalitete života i udobnosti boravka u zgradama kao i sigurnosti, te pouzdanosti energetskih sustava.

energetska obnova
energetska obnova
energetska obnova
energetska obnova
energetska obnova

Kako bi se osigurala funkcionalnost, važna je savršena usklađenost komponenata sustava te stručno planiranje i izvedba. Sve se komponente sustava odabiru ovisno o specifičnosti sustava i podloge. Ciljevi su poboljšanje energetske učinkovitosti radi ušteda potrebne godišnje toplinske energije i s time vezano smanjenje emisija CO2. Poboljšanjem toplinskih karakteristika ovojnice zgrade (fasada, otvori) smanjuju se transmisijski i ventilacijski gubici topline i postižu očekivane uštede potrebne energije za grijanje i prvenstveno hlađenje.

Projekti

Pregledajte naše projekte kako biste se uvjerili u naš odabir moderne tehnologije koji osigurava kvalitetu, sigurnost, jednostavnost, pouzdanost i funkcionalnost našeg sustava.

Pošaljite nam upit za termoizolaciju vanjske ovojnice

Pošalji