O nama

Jukić DAM

Jukić-DAM je građevinsko poduzeće s preko 20 godina iskustva. Krenuvši iz malog poslovnog prostora u Otoku sa svega nekoliko građevinskih radnika koji su izvodili pretežno žbukerske, fasadne i štukaturske radove, danas smo dio Jukić-DAM društva. Sjedište poslovanja je u poslovnom centru u Dicmu, a stručnost u poslu, pravovremen završetak radova te marljiv rad koji rezultiraju zadovoljnim klijentima razlozi su zašto poduzeće danas broji 240 radnika.

team
detalj Jukić DAM

Naša osnovna djelatnost od osnivanja do danas je izvođenje fasadnih, štukaturskih i ostalih završnih radova u graditeljstvu. Dok smo za vrijeme intenzivne graditeljske aktivnosti uglavnom izvodili radove na novim stambenim i nestambenim objektima, zadnjih šest godina uglavnom izvodimo radove na energetskoj obnovi stambenih i nestambenih objekata.

Naša misija

Kvalitetno i ekspeditivno Izvođenje fasadnih, štukaturskih i ostalih završnih radova u graditeljstvu uz pomoć poslovanja koje počiva na etičnosti i zaštiti sigurnosti naših zaposlenika. Briga o okolišu ispoljava se kroz radove na energetskoj obnovi stambenih i nestambenih objekata koji obuhvaćaju velik dio našeg poslovanja.1. Postizanje zadovoljstva kupaca i kreiranje dodatne vrijednosti za njihove poslovne procese kroz naše projekte i usluge,

2. Realizacija naprednih rješenja prepoznatljivih po sadržaju, kvaliteti, sigurnosti i prilagodljivosti,

3. Odabir moderne i provjerene tehnologije koja osigurava kvalitetu, sigurnost, jednostavnost, pouzdanost i funkcionalnost našeg sustava,

4. Izvršavanje svih projekata u roku bez obzira na složenost i opseg poslova,

5. Poštivanje pravila struke, zakona RH i etičkih principa u radu čime osiguravamo da se poslovni ciljevi dosegnu na zadovoljstvo svih uključenih: korisnika, djelatnika i partnera.

naša misija

Projekti

Pregledajte naše projekte kako biste se uvjerili u naš odabir moderne tehnologije koji osigurava kvalitetu, sigurnost, jednostavnost, pouzdanost i funkcionalnost našeg sustava.

Pregledaj
projekt Jukić DAM