O nama

Jukić-DAM je građevinska tvrtka stvorena iz malog poslovnog prostora u Otoku Dalmatinskom. Locirana je u Industrijskoj Zoni u Dicmu gdje se nalazi i veliki prodajni centar građevinskog materijala. Nakon dva desetljeća osobnog razvoja utemeljenog na znanjima i iskustvu, uvijek popraćeno sa velikom dozom skromnosti i odgovornosti koja nas je usmjeravala ka cilju – uspjehu malog čovjeka, danas se možemo pohvaliti s građevinskom tvrtkom koja broji preko 250 stručnih radnika, koji ulažući u znanja i usvajajući brze promjene u graditeljstvu garantiraju uspjeh.

Naša osnovna djelatnost je izvođenje fasadnih, štukaturskih i ostalih završih radova u graditeljstvu. Dok smo za vrijeme intenzivne graditeljske aktivnosti uglavnom izvodili radove na novim stambenim i nestambenim objektima, područje djelatnosti tvrtke u zadnjih par godina se više usmjerilo na projekte energetske obnove, gdje su znanje, rad sa isključivo kvalitetnim, provjerenim i atestiranim materijalima te kvalitetna suradnja sa renomiranim svjetskim proizvođačima materijala, dugoročno stvorili povjerenje naših kupaca.

Naša misija

Prilikom definiranja cilja, postavili smo si visoke kriterije,da pružimo kvalitetnu uslugu kroz složan timski rad, stavljajući naglasak na ekološku osviještenost. Bitna nam je fleksibilnost na oscilirajućem tržištu, zadovoljni investitori, nagrađeni zaposlenici, a sve na zadovoljstvo vlasnika. U kratkom roku osiguravamo izvođenje radova uz željenu kvalitetu usluge popraćenu neupadljivim i čistim radom, odgovarajućim certifikatima proizvođača o kvaliteti i porijeklu nekorištenog materijala uz minimalno ometanje svakodnevice.

JUKIĆ-DAM kao pouzdana tvrtka zapošljava odgovarajući kadar u stvaranju naše vizije, koji nam pomaže da ostvarimo konkurentnost i povećanje produktivnosti na tržištu.Regrutiramo kandidate stručnih kompetencija sa svih dijelova svijeta te proširenjem spektra djelatnosti svih profesija koje radimo, danas imamo uspješnu tvrtku koju čini široka mreža visokokvalificiranih djelatnika svih nacionalnosti.U poslovanju i odabiru kandidata i zaposlenika vodimo se najvišim profesionalnim, moralnim i etičkim načelima te zakonskim propisima.

Energetska obnova stambenih i nestambenih objekata koji obuhvaćaju velik dio našeg poslovanja odnose se na:

1. Postizanje zadovoljstva kupaca i kreiranje dodatne vrijednosti za njihove poslovne procese kroz naše projekte i usluge,

2. Realizacija naprednih rješenja prepoznatljivih po sadržaju, kvaliteti, sigurnosti i prilagodljivosti,

3. Odabir moderne i provjerene tehnologije koja osigurava kvalitetu, sigurnost, jednostavnost, pouzdanost i funkcionalnost našeg sustava,

4. Izvršavanje svih projekata u roku bez obzira na složenost i opseg poslova,

5. Poštivanje pravila struke, zakona RH i etičkih principa u radu, čime osiguravamo da se poslovni ciljevi dosegnu na zadovoljstvo svih uključenih: korisnika, djelatnika i partnera

PROJEKTI

Pregledajte naše projekte kako biste se uvjerili u naš odabir moderne tehnologije koja osigurava kvalitetu, sigurnost, jednostavnost, pouzdanost i funkcionalnost našeg sustava.